+46 (0)40-644 48 10
 
Hjulhamnsgatan 3. 211 34 Malmö, Sweden

Vi är en Sitedirect Digital Business Hero

Vi är en Digital Business Hero

Under de senaste 10 år har vi på Commerz genom SiteDirect plattformen skapat många kraftfulla webb- och e-handelslösningar. Möjligheten att starta i mindre skala och sedan bygga på efterhand som verksamheten växer, flexibiliteten och skalbarheten från webbplats - till avancerad e-handel för B2B och B2C, var det som uppskattades av kunderna. 
Tack vare vår långa erfarenhet av SiteDirect plattformens möjligheter, skaffade vi oss en unik position på marknaden som webb- och e-handels specialister med hög kompetens. Därför är det med viss stolthet, vi fått förtroendet och blivit utvalda som en Digital Business Hero. 
Detta är den högsta nivån i SiteDirect partnerprogram. Som Digital Business Hero krävs det en bevisad hög teknisk kompetens. En Digital Business Hero är specialist på implementation av system och systemintegration på medelstora till stora företag. Att självständigt utveckla plugins och connectorer och göra kundspecifika anpassningar är ett absolut krav. Och som partner till SiteDirect, får vi naturligtvis tillgång till hela sviten av kraftfulla och kompletta paket som både är enkla, flexibla och skalbara. Det ger våra kunder i framtiden nya möjligheter att tryggt utveckla sin digitala affär, skapa nya fantastiska kundupplevelser och framgångsrik e-handelsförsäljning. 

Ett bra exempel på digital utveckling, systemintegration och nya kundupplevelser får du genom att läsa hur vi utvecklade Tetra Paks unikt säljverktyg som effektivt hanterar provförpackningar till säljare i 150 länder. https://www.commerz.se/projekt/tetrapak
 

VÄRLDENS STÖRSTA TECH MÄSSA - WEB SUMMIT I LISSABON

Web Summit

Lissabon benämns som Europas nya Silicon Valley, de har flest nystartade inkubatorer, över 400 tech startups och massor av etableringar av internationella IT-bolag och givetvis en bro som ser ut som Golden Gate.

Men en händelse som verkligen satt Lissabon på kartan är Web Summit som har huserat på samma plats sedan 2016.

Läs mer

Microsofts XiaoIce AI-chatbot, pratar som en människa

Framtidens telefonsupport, dygnet runt med AI-chatbot

När vi idag interagerar med de flesta personliga digitala assistenter är upplevelsen som att skriva eller prata med en robot: Du säger eller skriver någonting, och assistenten följer upp och svarar.

Läs mer

Nytt smart sätt att beställa kläder på nätet – som alltid passar!

Zozo Suit, smart sätt att beställa kläder som passar.

Det japanska företaget Zozo Town har lanserat en teknik som automatiskt ger kunden rätt storlek vid beställning av kläder och skor. Nu slipper kunderna välja storleken på kläderna eller ta hänsyn till variationerna i mått och skärningar mellan olika fabrikanter. Att beställa kläder för ens individuella figur har aldrig varit enklare för kunderna.

Läs mer