+46 (0)40-644 48 10
 
Hjulhamnsgatan 3. 211 34 Malmö, Sweden
Zozo Suit, smart sätt att beställa kläder som passar.

Nytt smart sätt att beställa kläder på nätet – som alltid passar!

Det japanska företaget Zozo Town har lanserat en teknik som automatiskt ger kunden rätt storlek vid beställning av kläder och skor. Nu slipper kunderna välja storleken på kläderna eller ta hänsyn till variationerna i mått och skärningar mellan olika fabrikanter. Att beställa kläder för ens individuella figur har aldrig varit enklare för kunderna.

Man börjar med att beställa hem den kostnadsfria och unika Zozo Suit dräkten. Det är en kroppsstrumpa i trikåmaterial med fastklistrade dekaler som har ett unikt punktmönster över hela plaggets yta. Tar sedan försiktigt på den tajta dräkten och laddar hem en app till mobilen. Startar appen, ställer mobilen på ett bord i den pappställningen som medföljer dräkten och följer sedan de muntliga instruktionerna. Kameran fotograferar och programmet räknar snabbt ut kroppsmåtten med exakt precision. Mätdata laddas automatiskt upp till Zozo och hamnar i kunddatabasen, vilket innebär att man inte behöver ange sin storlek längre vid beställning. Smart och användarvänligt!

Nu slipper man ta hänsyn om man gått upp eller ned i vikt då det är enkelt att göra en ny mätning. Med smart teknik och marknadsföring via japansk TV har Zozo Town blivit ett stort framgångsrikt postorderföretag för kläder och skor. Kolla in videon nedan från Zozo Town.

Du kan se en film här: https://youtu.be/XHx6wKSd1yc

Länk till Zozo Town: http://zozo.jp/zozosuit/ (mest på japanska)