+46 (0)40-644 48 10
 
Hjulhamnsgatan 3. 211 34 Malmö, Sweden

Beevo

Beevo är en mycket kraftfull och modern plattform för krävande e-handel och avancerade webblösningar. Beevo levererar funktionalitet och administrations gränssnitt som gör att den lämpar sig bra för större projekt med B2B e-handel med komplicerad integration mot affärssystem.

Plattformen täcker in de mest krävande e-handelsverksamheternas behov. Den öppna arkitekturen skapar möjlighet att utveckla affärsstödjande processer och digitala lösningar utan begränsningar. Med affärswebsystemet Beevo är möjligheterna obegränsade.

 

EXEMPEL PÅ PROJEKT DÄR VI ARBETAT I BEEVO
 

STOCKHOLMS ELBOLAG
Genom sina utvecklade tjänster har Stockholms Elbolag snabbt blivit en populär aktör på den Svenska Elmarknaden. Företaget leverar inte bara miljövänlig el till privatpersoner och företag utan hanterar även nätfakturor, fjärrvärmekostnader och fakturor från andra leverantörer, allt i en enda faktura till sina kunder. Detta hanteras i deras webbaserade samfakturaverktyg som man döpt till Rebus.

Byggd i Beevo, integrerad mot Pyramid

 

 

UNICER / CARLSBERG
En komplett OmniChannel lösning som hanterar bolagets affärer och kontakter till över 6,000 kunder. Unicer/Carlsberg är ofta kundens största leverantör, därför innehåller lösningen stöd för sortiments- och affärsutveckling samt verktyg för analys och utbildning. Lösningen innehåller även ett loyalitetsprogram som aktivt syngliggörs och aktiverar företagets kunder.

Byggd i Beevo, integrerad mot SAP

 

 

BeevoTeam.jpg