+46 (0)40-644 48 10
 
Hjulhamnsgatan 3. 211 34 Malmö, Sweden

Medicoo - Effektiv vård direkt

När man inte vill ta ledigt från jobbet för att besväret är för lindrigt eller man inte orkar ta sig upp ur sängen. Då är hjälpen aldrig längre bort än mobiltelefonen.

Nu har det blivit ännu enklare att söka vård!
Vårt uppdrag var att ta fram en behovsanpassad nätbaserad vårdlösning som kunde hantera tusentals patienter. Då vi normalt skumläser all information på nätet och fastnar för interaktiva moment, skapade vi en lösning som baserades på vårt nätbeteende - utan irriterande moment. Medicoo är en vårdtjänst som sätter patienten i centrum – inte tekniken! Man får snabb och trygg vård genom att enkelt logga in med Bank ID. Fyller i en hälsoprofil och problembeskrivning. Därefter får man kontakt med läkare, sjuksköterska via chatt eller vid behov videosamtal. Besöket avslutas med behandling, remiss eller sjukintyg. Allt utan vårdköer, stress och förlorad arbetstid.

Resultat
Idag är Medicoo vårdcentralernas förlängda arm. Ibland räcker det med goda råd och lugnande besked av en läkare. I andra fall krävs recept eller en remiss. Och ibland kan det vara så illa att man behöver stanna hemma från jobbet. Då är det tryggt när läkaren kan hjälpa till med ett sjukintyg.
Tillsammans med Medicoo skapade vi på Commerz en lösning som ger snabb och effektiv vård. Med unika konkurrensfördelar som vård till barn och familjemedlemmar har Medicoo fått goda expansiva förutsättningar till att ge vård till hela svenska folket.

medicoo.png