+46 (0)40-644 48 10
 
Hjulhamnsgatan 3. 211 34 Malmö, Sweden

Sitedirect

Sitedirect passar både till medelstora och större e-handelslösningar med avancerade behov. Plattformen är flexibel och intuitiv och ger stora möjligheter för dig som e-handlare att själv arbeta aktivt med att utveckla din e-handel, både på webbplatsen och bakom kulisserna.

Detta är ett verktyg som kombinerar hållbar strukturerad e-handel med en stor kreativ frihet för företag som vill ha en aktiv e-handel. . Möjligheten att utveckla och hantera köp och kundprocesser samtidigt som man kan arbeta med innehåll och kampanjer på ett sätt som ger stor kreativ frihet och nya affärsmässiga möjligheter.

EXEMPEL PÅ PROJEKT DÄR VI ARBETET I SITEDIRECT

HEADBRANDS
Sveriges största frisörgrossist har gått från 3 till över 200 miljoner i omsättning på 6 år. Utifrån Headbrands starka kundfokus har lösningen anpassats för att ge bästa köpupplevelse och kundservice till frisörer.

Byggd i Sitedirect integrerad mot Pyramid

 


TETRA PAK
Provförpackningar är viktiga säljverktyg för Tetra Pak. Med konfiguratorn är det enkelt för säljare i över 150 länder att välja rätt förpackning bland tusentals varianter, för att därefter kunna beställa kunddesignade provförpackningar.

Byggd i Sitedirect integrerad mot SAP

SiteDirect.png