+46 (0)40-644 48 10
 
Hjulhamnsgatan 3. 211 34 Malmö, Sweden
Web Summit

VÄRLDENS STÖRSTA TECH MÄSSA - WEB SUMMIT I LISSABON

Lissabon benämns som Europas nya Silicon Valley, de har flest nystartade inkubatorer, över 400 tech startups och massor av etableringar av internationella IT-bolag och givetvis en bro som ser ut som Golden Gate.

Men en händelse som verkligen satt Lissabon på kartan är Web Summit som har huserat på samma plats sedan 2016.

Ingenting slår världens största teknologikonferens. Web Summit i Lissabon ses som Världens största teknik-, entreprenörskaps- och innovationshändelse. I år kommer evenemanget samla över 70,000 deltagare från hela världen och mer än 1,200 talare.

En blandning av deltagare och besökare från multinationella företag till nystartade innovativa företag. Utställningar, seminarier inom olika teknikområden samt möjligheten att se nya innovativa affärslösningar, ger både inspiration och mod till utveckling.

Vi på Commerz har varit med varje år sedan starten 2016 i Lissabon. Vår erfarenhet är att Web Summit konferensen är den absolut bästa mötesplatsen för oss som arbetar med nyskapande webblösningar, affärsutveckling och IT. Har du inte besökt konferensen tidigare är det hög tid nu! Vi är många svenska företag på plats. Klicka på länken här nedan och läs mer om Web Summit.

Kontakta mig gärna om du vill ha tips och mer information.

Läs mer om Web Summit på: https://websummit.com/