+46 (0)40-644 48 10
 
Hjulhamnsgatan 3. 211 34 Malmö, Sweden

E-handel

Att uppfinna hjulet på nytt brukar inte vara någon framgångsformel. Ända är det ett vanligt tillvägagångssätt när det gäller e-handelslösningar. Resultatet är ofta höga kostnader och långa produktionstider. Då är det oftast betydligt bättre att dra nytta av den grundfunktionalitet som ingår i en bra plattform, exempelvis när det gäller betalsystem. För färdiga och beprövade lösningar sparar tid och pengar för dig. En annan fördel med modultänkande är att ditt företag kan lägga krutet på det som är särskiljande för varumärket – från budskap och design till sortiment, produkter och presentation.

 

E-COMMERZ FÖR DEN DIGITALA AFFÄREN - MER ÄN BARA E-HANDEL

Det är få saker som är mer utmanande och givande än att få hjälpa till att utveckla en kunds affär med digital teknik som hjälpmedel. Det som förenklat brukar kallas "e-handel" är enligt oss bara en del i en mycket större förändringsresa. Ett delmål på den resan är att din digitala affär ska bidra till att öka din totala försäljning.
 

VI TAR ANSVAR FÖR HELA FLÖDET

Vi har den kompetens som behövs för att ta ett helhetsgrepp. Från affärsprocesser i ert affärssystem, lagersystem och hantering av produktinformation, till att hitta och attrahera kunder, hjälpa dem genom köpprocessen och slutligen säkerställa att köpet hanteras på bästa sätt.

Kring detta flöde kan vi även erbjuda förstklassiga driftslösningar med tillhörande tjänster och analys-, uppföljnings och optimeringstjänster som gör att din digitala affär uppfyller hela sin potential.
 

SÅ MYCKET MER ÄN EN WEBBSHOP

Är du bara ute efter att starta en enkel webbshop så finns det många aktörer som kan hjälpa till. Är du däremot ute efter att på riktigt anta utmaningen att skapa en hållbar affärsmodell och en plattform som stödjer din affär nu och i framtiden så är Commerz rätt leverantör. Vi tar gärna en tidig dialog där vi får möjlighet att vara med och forma framtidens digitala affär även för er.

Vi är en uppskattad partner med långa relationer till våra kunder, som passar handlare i alla storlekar som vill kunna skala verksamheten från en liten e-handel till en global digital affär.
 

DIGITALA AFFÄRER - MER ÄN BARA E-HANDEL

Det är få saker som är mer utmanande och givande än att få hjälpa till att utveckla en kunds affär med digital teknik som hjälpmedel. Det som förenklat brukar kallas "e-handel" är enligt oss bara en del i en mycket större förändringsresa. Ett delmål på den resan är att din digitala investering bör utvecklas för att generera affärsnytta i hela organisationen. Inte bara sälja produkter på nätet.


 

E-handel.jpg