+46 (0)40-644 48 10
 
Hjulhamnsgatan 3. 211 34 Malmö, Sweden
Brandappen

ENKLARE JOURHANTERING FÖR BRANDMÄN

På de flesta svenska större orter finns det deltidsanställda brandmän som bor och arbetar på orten. Under sina jourdagar är brandmannen skyldig att infinna sig på stationen inom en viss tid vid larm. Inträffar sjukdom eller förhinder under sina jourdagar var brandmannen själv tvungen att kontakta en kollega och be om hjälp. Och det tog tid att ringa, messa eller kolla Facebook för att göra nödvändiga byten.

Nu finns äntligen Brandappen! Det smarta hjälpmedlet för alla Sveriges brandmän. Nu byter man på ett ”klick” och styrkan är komplett när det brinner och larmet går!

 

FULL KOLL PÅ JOURPASSET I BRANDAPPEN
I telefonen ser man direkt sin schemalagda beredskap, men också när man byter eller lämnat bort något av sin jourtid. Uppdaterad i realtid har man full koll vad som gäller vid varje tillfälle. Med ett enkelt knapptryck ser man hur styrkan är sammansatt. Enkelt, smart och användarvänligt!

ALLTID RÄTT PERSON PÅ RÄTT PLATS
Här är systemets verkliga styrka! Den underlättar byten och ser till att rätt kompetenser, som t.e.x. rökdykare och chaufför, finns i utryckningsstyrkan. Man gör sin förfrågan om att byta bort jourtid direkt i telefonen. Alla, eller de du väljer, med rätt kompetens får frågan. När någon tackar ja, uppdateras schemat omgående. Ett otrolig smidigt och smart sätt att administrera byten på.
NY STANDARD FÖR JOURHANTERING
Brandappen är framtagen av brandmän med lång erfarenhet av yrket tillsammans med erfarna programutvecklare på Commerz. Systemet bygger på användarvänlighet, säkerhet och stabilitet. Applikationen är i första hand utvecklad för deltidsbrandmän, men finns också i en version för heltidsbrandmän. Systemet är flexibelt och kan lätt anpassas till varje lokal organisation. ”Brandappen” finns till Iphone och Android..

ETT ADMINISTRATIVT STÖD
För stationschefer och administrativ personal har man möjlighet att få överblick över sina resurser. Detta med utvecklade webbsidor i desktop där man även kan få ut arbetstidsrapporter inför löneunderlag. Hantera användare och deras kompetenser/behörigheter.

 
 

Teknik: Lösningen utvecklad på Phalcon som är ett högpresterande PHP-webbramverk vilket resulterar i snabb responshastigheten, minskad resursanvändning och möjlighet att hantera fler HTTP-förfrågningar per sekund än jämförbara ramverk.