+46 (0)40-644 48 10
 
Hjulhamnsgatan 3. 211 34 Malmö, Sweden
Headbrands

ATT HÅLLA MER ÄN VAD MAN LOVAR

Headbrands erbjuder frisörer att göra alla sina inköp från ett och samma ställe. Att kunna handla styckvis med en fri blandning av välkända varumärken, under dygnets alla timmar och till bra priser. Leveransen skall skall ske dagens efter beställning, men helst samma dag. Nya marknader och nya säljprocesser ställer stora krav på en stor flexibilitet i Headbrands webblösning.

 

LÖSNING
Headbrands och Commerz har under flera år utvecklat en lösning som gett möjlighet för Headbrands att erbjuda en servicenivå utöver det vanliga. Med mer än 15,000 olika artiklar på lager och stor kundbas som handlar både genom webb och mobilsidan är lösningen att aldrig stå stilla. Commerz måste kontinuerligt kunna förändra den digitala plattformen så att den möter upp mot Headbrands behov. Oavsett det gäller nya avancerade kampanjerbjudande eller nya marknader med nya valutor och logistikhantering.
RESULTAT
Genom att alltid ha ett fokus på sina kunder, samt genom insikten att Headbrands alltid säljer och inte bara tar orders har Headbrands blivit utnämnt till Gasell företag av DI. Commerz har behövt utveckla en mycket dynamisk lösning för att optimera effektivitet i både inköps-, lager. och logistikprocesser. 
Det känns som att Headbrands resa bara har börjat.