+46 (0)40-644 48 10
 
Hjulhamnsgatan 3. 211 34 Malmö, Sweden

MANAGED OUTSOURCING

FRAMTIDSSÄKRA DIN IT-UTVECKLING

Webb- och IT-resurser är idag en bristvara i Sverige. Därför erbjuder vi nu kompetenta resurser inom webb -och systemutveckling genom vårt samarbetsnät av resurser i Portugal. Commerz har sedan 2014 arbetat med resurser i Portugal för att leverera större projekt och hantera underhåll. Våra goda erfarenhet med att arbeta tillsammans med portugisiska resurser gör att vi nu erbjuder tjänsten Commerz Managed Outsourcing till marknaden.

MANAGED OUTSOURCING

Commerz tar ansvar och projektleder din utveckling oavsett det gäller långsiktig förstärkning av utvecklingsresurser i större projekt eller underhåll och vidareutveckling av befintlig lösning. Med vår tjänst Managed Outsourcing får ditt företag stabilare utvecklingsresurser och säkerställer företagets konkurrenskraft. 

 

 

 
 
 
IT-Byrån Commerz upplever just nu en ökad efterfrågan på Commerz Managed Outsourcing tjänster, bla inom utveckling och underhåll inom .net och webbplatser och e-handel utvecklad på Umbraco plattform.

Är du också intresserad av Commerz Managed Outsourcing?
 


FUNKTIONER INOM MANAGED OUTSOURCING

 

UNDERHÅLL  OCH UTVECKLING

Commerz hjälper er att hantera utveckling av er webblösning efter lansering. Tillsammans skräddarsyr vi ett team av personer som hanterar underhåll, vidareutveckling, drift och support.

Utifrån ett definierat SLA levererar vi tjänster med garanterat hög servicenivå.

 


LÄS MER

OUTSOURCING PROJEKT

Med vår dokumenterade erfarenhet hjälper vi er att genomföra ert projekt med fullt projektansvar. 

Vi har resurserna och kompetensen att projektleda och genomföra  leverans av mindre -och större komplexa lösningar. Vi tar helhetsansvar för projektet i Sverige. Programmerings resurser lånar vi in från Portugal.


LÄS MER
 

EGET UTVECKLINGSTEAM

Tillsammans etablerar vi ett personligt team av IT-resurser. Anpassat och skräddarsytt efter era unika behov.

Personerna i teamet arbetar enbart med er och blir lång-siktigt en del av er organisa-tion. Utvecklingen görs i Portugal. All kund och administrativ projekt -och leveranshantering görs i Sverige.


LÄS MER

 

VARFÖR OUTSOURCING

Commerz har arbetat med webb och IT-projekt i över 25 år och ser att det blir svårare och svårare att lokalt finna kostnadseffektiv kompetensförsörjning utan att kompromissa med kvaliteten. Lösningen blev att söka kvalitativ kompetens och resurser i Europa.
Sedan 2014 genomförde vi därför flera IT-utvecklingsprojekt tillsammans med våra svenska kunder. Med lägre kostnad, högre kvalitet och positiva erfarenheter som resultat.

Därför kan vi idag erbjuda dig tillgång till etablerade utvecklingsresurser samt vår erfarenhet att hantera kvalificerade projekt. Managed Outsourcing är en kvalitativ outsourcingtjänst inom IT-utveckling med projektledningsansvar från Commerz

 

 

 

VARFÖR PORTUGAL

Portugal är endast tre timmar flygtur från norden. Här hittar ni ert högkompetenta team innanför avancerad Webbutveckling, UX design, Java, .NET, mobilt, Mainframe eller Infrastruktur. Detta kombinerat med en ingående förståelse av västeuropeiskt affärsklimat är Lissabon det perfekta valet.

Portugal är en del av EU och är därför ett naturligt val för företag vars utveckling och drift av mjukvara styrs av EUs dataskyddsdirektiv.
 

 • Kundansvar
 • Projektanvsvar
 • Konsulter / Seniora Konsulter
 • Kundkontakt/möten
 • Kravspecifikationer
 • Digitala affärsplaner
 • Förstudier
 • Tester kvalitet & utförande av interna utvecklare
 • Leverans av milstones & projekt
 • Lansering
 • Avtal & Fakturering
 • Uppföljning
 • Utveckling / Programmering
 • Återrapportering
 • Svensk Commerz personal finns på plats

 

 

10 ANLEDNINGAR TILL VARFÖR PORTUGAL ÄR RÄTT VAL FÖR OUTSOURCING

Portugal har god, stabil: infrastruktur, styre, IP-skydd och är ett EU land.

Här finns troligen den mest tillgängliga talangpoolen av kvalificerade utvecklare och ingenjörer inom EU.

Gartner har listat Portugal som marknad som är väl utvecklad för IT oursourcing.

Ligger i listan som topp 10 av Reconteur’s Emerging Outsourcing destinationer.

Där finns många kompetenta software utvecklare tillgängliga på den portugisiska marknaden. Vi headhuntar dessa för att arbeta med våra kunder.

Flertalet starka IT universitet har hög ranking och innebär tillgång till en kvalificerad talangpool. Har en lång tradition av 5-6000 examinerade IT studenter årlingen.

Goda kunskaper i engelska – speciellt inom IT sektorn, Portugal är ett relativt litet och internationellt/öppet land så man har vana att prata engelska.

Portugal sedan länge rankad som en vinnande Outsourcing Destination i jämförelse med t.ex. Rumänien, Polen, Ungern och Spanien.

Direktflyg från större stader i Europa till Lissabon och Porto.

Trevlig destination som är intressant att besöka. Enda sättet att etablera ett starkt samarbete mellan huvudkontor och Oursourcing teamet över tid är att man gör besök på destinationen. Portugal är ett väldigt trevligt ställe att besöka.