+46 (0)40-644 48 10
 
Hjulhamnsgatan 3. 211 34 Malmö, Sweden
Rexor

AFFÄRSSYSTEMET SOM FICK BILL GATES ATT KASTA SIG PÅ FLYGET TILL SVERIGE.

Året var 1990. Några eldsjälar utvecklade XOR – ett av världens första Windowsbaserade affärssystem. XOR var så nyskapande att Microsofts grundare tog sig till Sverige för att ta reda på mer om vad gruppen höll på med.

 

FAKTUM ÄR ATT TIDNINGEN
Mikrodatorn flera gånger utsåg XOR Compact till bäst i test. Och XOR Control blev snabbt storföretagens favorit bland ekonomisystem. Visma såg möjligheterna och köpte XOR.
 

FJÄRDE GENERATIONENS AFFÄRSSYSTEM
Nu är samma grupp specialister tillbaka – denna gång med fjärde generationens affärssystem. Rexor är ett kraftfullt molnsystem som är skapat av konsulter, för konsulter. Rexor står för smidig användning, smarta lösningar, genomtänkt design och mobil funktionalitet. Allt tillgängligt genom desktop eller mobilen.

 

VÅRT UPPDRAG
Från strategiskt utveckling av webbgränssnitt för lösningen till att skapa webbplattform för kundrekrytering. Lösningen innehåller även plattform för sälj och partnersamarbete för Rexors partners.
 

LÖSNINGEN
Lanseringen av Rexor skedde på Ekonomimässan i Kista. Commerz svarade bland annat för strategi, grafisk form, kommunikativt koncept och webbplats. Commerz har tillsammans med Rexor utvecklat gränssnitt och webbfunktionalitet som stödjer och gör Rexor till ett än mer effektivt affärsverktyg för konsulter.
 

Målet med uppdraget: att få Bill Gates att än en gång korsa Atlanten för att se ett kompetent affärssystem.