+46 (0)40-644 48 10
 
Hjulhamnsgatan 3. 211 34 Malmö, Sweden

Magento

Världsledande och internationell e-handelsplattform (Open Source). Finns i en lättare gratisversion "Community" samt en större licensbaserad plattform "Magento Enterprise". Magento är en av världens mest använda e-handelsplattformar med över 300 000 installationer. 
 

MAGENTO 2.0

Magento 2.0 är den nya versionen av Magento Community. Ett helt nytt omtag av Magentoplattformen och den främsta plattformen för växande och ambitiösa e-handlare. Plattformen är öppen, vilket innebär att den kan expandera ordentligt i takt med att din webbshop växer – precis när du vill och så mycket du vill. I den nya Magento-versionen har det skett tekniska och funktionella förändringar som förenklar utvecklingsprocessen och gör Magento 2.0 mer användarvänlig, ett stort steg in i framtiden. Uppladdningstiderna har reducerats från 8-10 sek till 1-2 sekunder, vilket ligger väl i klass med licensierade plattformar.

 

EXEMPEL PÅ FÖRETAG SOM ARBETAR I MAGENTO

COCA COLA
Ett av världens största varumärken. Använder Magento för sin verksamhet kring personanpassade produkter, såsom flaskor, presentaskar eller kläder.

NESPRESSO
Schweiziska märket Nestle Nespresso erbjuder sina kunder kaffemaskiner, kaffekapslar och tillbehör i 55 länder i 5 världsdelar. Nespresso använder Magento plattformen sedan 2009.

Magento.jpg